Pogodnosti – Poliklinika Svjetlost


Članovima SIHŽ-a omogućeno je korištenje svih zdravstvenih usluga Specijalne bolnice za oftalmologiju Svjetlost po sljedećim uvjetima:

Poseban popust od 20 % na cijenu izraženu u službenom cjeniku Klinike Svjetlost na web stranici www.svjetlost.hr za sve preglede i pretrage, te popust na sve operacije navedene u službenom cjeniku Klinike u iznosu od 20%. Kontrolni pregled plaća se prema cjeniku Klinike.

Popusti se ne zbrajanju i ne vrijede za vrijeme posebnih akcija.

Za sve članove SIHŽ-a Klinika Svjetlost odobrava popust na sve Obročno plaćanje na najviše 12  rata putem kreditnih kartica VISA,MAESTRO i MASTERCARD (koje su izdane od strane Zagrebačke banke d.d., Privredne banke Zagreb kao i ostalih banaka), te DINERS kreditnim karticama obročno plaćanje do 24 rate. Navedeni popusti odnose se na sva sredstva plaćanja.

Članovi SIHŽ-a se mogu samostalno naručiti kod Davatelja usluga pozivom na broj centra za naručivanje 385 1 7775656 ili putem elektroničke pošte: info@svjetlost.hr.

Članovi SIHŽ-a prilikom plaćanja moraju pokazati člansku iskaznicu kojom potvrđuju da su članovi SIHŽ-a da bi mogli iskoristit uvjete.

PLAKAT 1
PLALAT 2

Comments are closed.