20.1.2021. – Inicijativa za pomoć radnicima HŽ Infrastrukture d.o.o. s područja nastradalog u potresima


Poštovane kolegice i kolege s područja nastradalog u potresima,

HŽ Infrastruktura d.o.o. i reprezentativni sindikati koji djeluju u našem Društvu (SPVH, SIHŽ i SŽH) pokrenuli su zajedničku inicijativu kojoj je cilj barem djelomično Vam pomoći u sanaciji štete koju ste pretrpjeli, i to na način da svi radnici HŽ Infrastrukture d.o.o. koji to žele mogu određeni iznos svoje plaće jednokratno uplatiti u korist Vaših tekućih računa.

Za potrebe provođenja ove inicijative potrebno je da, ukoliko želite da se njeno provođenje odnosi i na Vas, Sektoru za upravljanje ljudskim potencijalima, Mihanovićeva 12, Zagreb, ili sindikalnim povjerenicima reprezentativnih sindikata, dostavite ispunjene suglasnosti za obradu osobnih podataka (niže ispod teksta).

Nakon što prikupimo Vaše suglasnosti, na portalu i oglasnim pločama Društva objavit ćemo Vaše podatke koji će sadržavati ime i prezime, OIB, adresu stanovanja i opis štete koja Vam je nastala potresom, te će svaki radnik HŽ Infrastrukture d.o.o., koji to želi i koji je u mogućnosti, dati suglasnost da se određeni iznos njegove plaće jednokratno uplati u korist Vašeg tekućeg računa.

Ukoliko želite da se ova inicijativa odnosi i na Vas, molimo da gore navedene izjave dostavite najkasnije do 25.1.2021.

SUGLASNOST

Comments are closed.