ČESTITKA


Ispraćamo tešku godinu koja je živote milijuna ljudi naglo promijenila. Za mnoge je ostanak kod kuće bio prilika za razmišljanje, za zaustavljanje užurbanog ritma života, biti s najbližima. Za mnoge je to, vrijeme zabrinutosti za budućnost koja se pokazuje neizvjesnom zbog prijetnje da se ostane bez posla kao i zbog drugih posljedica koje trenutna kriza nosi sa sobom. Ovo nije vrijeme ravnodušnosti, jer cijeli svijet pati i mora ostati ujedinjen dok se suočava s ovom pandemijom. Ovo nije vrijeme egoizama, jer izazov s kojim smo suočeni svima nam je zajednički i ne razlikuje jedne od drugih.

Kriza s kojom smo suočeni ne smije dovesti do toga da smetnemo s uma mnoge druge izvanredne situacije koje donose sa sobom patnje mnogih ljudi. Ravnodušnost, egoizam, podjela, zaborav doista nisu riječi koje želimo slušati u ovom teškom vremenu.

„ Svim na zemlji mir, veselje…“ poruka je u kojoj su sažete naše želje i nade na pragu nove 2021. godine. Vjerujmo u bolje, ne zaboravivši pritom da ono ovisi i o nama. Putokaz je u nama samima. U tome nas nitko ne može zamijeniti.

Svim našim dragim članicama, članovima, njihovim obiteljima, radnicama i radnicima želimo blagoslovljen Božić i sretnu novu 2021. godinu.

Sindikat infrastrukture HŽ-a

Comments are closed.