03.09.2014. – 18. Sportski susreti SIHŽ-a 26. do 28. rujan 2014. godine, Vrboska na Hvaru


I ove godine sukladno programu rada sindikata organiziramo sportske susrete naših članova iz 16 sindikalnih podružnica.

Cilj je da se radnici koji su i članovi sindikata kroz ovakve aktivnosti međusobno upoznaju i razmjenjuju svoja iskustva iz različitih radnih sredina, jer sustav je velik i na žalost sve manje radnik ima vremena da se kroz međusobna druženja rastereti od svakodnevnih problema sa kojim se susreću kako u životu tako i u radnoj sredini.

SIHŽ kroz dugodišnje iskustvo u organizaciji raznih sindikalnih druženja, ocijenio je da se radnici u takvim druženjima definitivno oslobađaju svakodnevnih stresova na različitim poljima, slobodniji su u izražavanju svojih razmišljanja o životnim situacijama.

Isto tako ovakva naša druženja imaju i edukativni karakter jer se na istima dobivaju i informacije o stanju u društvu, problemima iz radnih sredina, sindikalni povjerenici prenose svoja iskustva u radu u cilju obrane radničkih interesa ali i osluškuju volju svojih članova o njihovim daljnjim očekivanjima od sindikata.

Sportski susreti održavaju se u periodu od 26. do 28. rujna 2014. godine u Vrboskoj na Hvaru u turističkom naselju Adriatic.

O turističkom naselju

Svi zainteresirani mogu se prijaviti kod glavnih povjerenika u sindikalnim podružnicama.

Comments are closed.